Bosteller.be

Plantacties

Heb je geen grond en wil je toch graag bijdragen aan meer bos in jouw buurt? Wil je als jeugdvereniging jouw klimaatengagement in de praktijk omzetten? Hou je gewoon van werken in de natuur? Dan kan je deelnemen aan een plantactie. Op deze pagina vind je een overzicht van alle plantacties met publiek in Vlaanderen. Werk je graag mee tijdens een bepaalde plantactie? Neem dan even contact op met de organisator en duid die datum alvast met een groot kruis aan in je agenda!

Organiseer jij zelf een plantactie waar nog helpende handen welkom zijn? Laat het ons dan zeker weten via plantacties.bosteller@vlaanderen.be met de informatie die je hieronder ook terugvindt (datum, uur, locatie, enzovoort) en dan voegen we jouw actie toe aan de lijst.

Bosaanplanting Zoersel

11 februari 2023 - Vanaf 09u00

Vorig jaar kon Natuurpunt een terrein van 5,5 hectare verwerven in de Vallei van de Delfte Beek en zo het natuurgebied uitbreiden tot meer dan 120 hectare. Op de nieuw aangekochte percelen plant Natuurpunt in 2023 meer dan 3 hectare nieuw bos. Een eerste perceel van ca. 0,8 hectare wordt aangeplant op zondag 12 februari. 

Kom kennismaken met de nieuwe uitbreiding van ons natuurgebied en help mee om ca. 1900 boompjes aan te planten. 

Voor meer info: Meer info - guy.laurijssens@gmail.com

Zoersel
Organisator
Natuurpunt Voorkempen