Bosteller.be

Nieuws

Welke initiatieven namen de partners van de bosalliantie? Is er een nieuwe subsidie of een aanpassing in de wetgeving? Wat zijn nieuwigheden op de bosteller? Je vindt alle nieuws op deze pagina…

Plan(t) nú je eigen bedrijfsbos!

14/07/2022
Bron: Bosalliantie

Wist je dat je tot €25.000 subsidies kan krijgen om je eigen bedrijfsbos te planten? Een eigen bos voor jou en je medewerkers, en een duwtje in de rug voor het klimaat... De Vlaamse overheid en de Bosalliantie ondersteunen je van a tot z! 

De Vlaamse Regering heeft de ambitie om tegen 2024 maar liefst 4.000 hectare extra bos te realiseren in Vlaanderen. Samen met natuurverenigingen, lokale overheden en andere partners schakelt de Vlaamse overheid nu een versnelling hoger. Bedrijven uit verschillende sectoren tonen dat het kan. Alle informatie werd gebundeld op bosteller.be: allemaal samen zorgen we voor meer bos in Vlaanderen.

Ook jouw bedrijf kan een eigen bos planten en zo het verschil maken. Je eigen bos in Vlaanderen is goed voor het klimaat, voor je contact met de omgeving en voor de gezondheid van je medewerkers. En het aanplanten zelf is de ideale teambuilding. Wist je dat je tot €25.000/ha aan subsidies kan krijgen, terwijl het aanplanten van een bos ongeveer € 5.000/ha kost? En dat is niet alles. Via bosteller.be kan je ook je eigen – volledig vrijblijvende – bosbabbel aanvragen. Kortom: met financiële en praktische ondersteuning van begin tot eind wordt jouw bedrijf volledig ontzorgd.

Hoe gaat dat precies in z’n werk? Wat zijn de voordelen van een bedrijfsbos? Wat verwachten we van jou? Hoeveel subsidie kan je krijgen? En hoe hebben andere bedrijven dit aangepakt en ervaren? Wil jij ook aan de slag? We leggen je alles haarfijn uit tijdens het webinar op dinsdag 13 september 2022 van 16u00 tot 17u00.  Schrijf je nu hier in.