Bosteller.be

Nieuws

Welke initiatieven namen de partners van de bosalliantie? Is er een nieuwe subsidie of een aanpassing in de wetgeving? Wat zijn nieuwigheden op de bosteller? Je vindt alle nieuws op deze pagina…

Webinar voor Bedrijven over bosuitbreiding was groot succes!

15/09/2022
Bron: Bosalliantie

Meer dan 200 bedrijven voor Webinar 'Plan(t) je eigen bedrijfsbos!'

Veel bedrijven willen een bos (helpen) aanplanten, maar weten niet hoe eraan te beginnen. Daarom organiseerden het Agentschap voor Natuur en Bos en de Bosalliantie op 13 september een webinar specifiek voor bedrijven. Bert Vanholen, programmacoördinator 'Meer Bos voor Vlaanderen!', legde haarfijn uit welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven. Kris Vanrenterghem van Willy Naessens Group en Hilde Heylen van Ordina getuigden over hun ervaringen en deelden hun expertise.

Bedrijfsbossen zitten in de lift in Vlaanderen

Bedrijfsbossen zijn hot en bedrijven zoeken massaal naar een manier om bij te dragen aan de klimaatuitdagingen. Tegelijk zitten bedrijven nog met heel wat vragen. Niet onlogisch, iedereen zijn/haar expertise. Getuige daarvan de grote opkomst voor het webinar 'Plan(t) je eigen bedrijfsbos!'. Meer dan 200 mensen uit heel uiteenlopende sectoren schreven zich in.

Webinar gemist?

Wil je weten wat er verteld is? Je kan het webinar hieronder herbekijken.

Boek je bosbabbel of stuur een mailtje... 

Kort samengevat: als je echt aan de slag wilt, boek dan hier een gratis bosbabbel. De Bosalliantie begeleidt je dan van A tot Z. Nog een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar meerbos@vlaanderen.be.