Bosteller.be

Nieuws

Welke initiatieven namen de partners van de bosalliantie? Is er een nieuwe subsidie of een aanpassing in de wetgeving? Wat zijn nieuwigheden op de bosteller? Je vindt alle nieuws op deze pagina…

Willy Naessens-groep plantte zijn eigen bedrijfsbos in Wortegem-Petegem...

15/01/2023
Bron: Bosalliantie

Voor Willy Naessens is het hoog tijd dat we iets doen voor het klimaat. Zijn bedrijf nam de koe bij de hoorns en plantte een eigen bedrijfsbos. Op 27 november 2022 gingen 4.500 bomen de grond in. Weer of geen weer, Willy Naessens en zijn medewerkers gingen samen aan de slag. En met de steun van de Bosalliantie, hier vertegenwoordigd door de bosgroepen, liep alles vlot.

De smaak te pakken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Boek dan een gratis bosbabbel en ontdek meteen alle mogelijkheden. Particulieren die hun grond willen bebossen, worden geholpen door de bosgroepen. En bedrijven kunnen aan de slag met Natuurpunt, BOS+ en de Bosgroepen, zelfs als je zelf geen te bebossen grond hebt. Het webinar voor bedrijven kan je hier opnieuw bekijken.  Bovendien kan je tot €25.000 per hectare subsidie krijgen.  Waar wacht je nog op?